Viimeistellyn meikin salat – treenipäivä entisille kurssilaisille

 

 

Hio taitojasi yhdessä meikkitaitelija Vilja Vuolteen kanssa!

Treenipäivä entisille meikkikurssilaisille

Miksi minun pitäisi osallistua?

Jos olet aikaisemmin osallistunut Viljan meikkikursseille, mutta haluat oppia lisää ja hioa vielä meikkaustaitojasi - tämä yhden päivän kurssi on sinua varten! Päivän aikana pääset treenaamaan Viljan opastuksella ja opit kaiken viimeistellyn meikin saloista! Vilja ottaa myös ennen/jälkeen kuvat kaikista päivän malleista, joten saat portfolioosi lisää upeita kuvia.

Mitä opit kurssilta?

Päivän aikana kurssilla meikataan kaksi mallia omien toiveidesi mukaan. Saat harjoitusta ja opastusta juuri niissä asioissa, jotka tuntuvat vielä hankalilta. Pääset kysymään Viljalta vinkkejä ja muistuttelemaan mieleen edellisen kurssin oppeja. Vilja kertoo myös vinkkejä siihen, miten meikkilookista saa täydellisesti viimeistellyn, jotta meikki kestää tarkastelua myös lähietäisyydeltä.

Kuka kouluttaa?

Opetuksesta vastaa sinulle jo tutuksi tullut meikkitaitelija Vilja Vuolle! Vilja etsii jatkuvasti uutta tietoa ja haluaa jakaa sitä parhaansa mukaan myös muille.

Mitä tarvitsen kurssille?

Ota mukaasi omat siveltimet ja meikit. Kurssilla saat lainata myös Viljan tuotteita, mutta olisi hyvä oppia tekemään meikkejä omien tuotteidesi avulla, jotta voit jatkaa kurssin jälkeen treeniä samaan malliin!

Info

Kurssin ajankohta

  • su 26.4.2020

Kurssit järjestetään RipsiBarin tiloissa

Kauppakatu 12
33210 Tampere