Meikkitekniikka, joka saa pohjameikkisi pysymään yön pikkutunneille

Ihmiset ovat innostuneet Drag Queenien meikkitavasta “baking” tai “cooking” eli beikkauksesta. Beikkaamalla pystyt korostamaan tiettyjä alueita kasvoillasi, koska paksu kerros vaaleaa puuteria taittaa enemmän valoa ja saat kestävän meikin. RuPaul’s Drag Racea katsoessa nähdään kaikilla drag queeneillä tekovaiheessa vahvat kontrastit ja todella paksut puuterikerrokset, jotka kuitenkin lopullisessa lookissa ovat usein hieman häivytetyt. Baking sopii erinomaisesti kuvauksiin tai varsinkin jos tarkoituksena on esiintyä lavalla kuumissa valoissa! Selostan seuraavaksi kuitenkin hieman helpomman, luonnollisemman ja yksinkertaisemman tekniikan joka pohjautuu bakingiin. Tämä on varsinkin teille, joilla iho alkaa kiiltelemään ja tuntuu ettei mikään puuteri auta.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Sanahirviö, mutta mahtava tuote meikkipussissasi! Kyseisen meikkisienen tai Beauty blenderin avulla saat luonnollisen, mutta mattaisen lopputuloksen meikkiisi.

Kastele sieni ja purista kuivaksi liiasta vedestä. Kaada irtopuuteria purkin kanteen. Dippaa sientä puuterissa ja painele kasvojen keskialueelle puuteria. Keskity  alueisiin, jotka alkavat sinulla usein kiiltelemään. Kun puuteri painetaan (vs. huiskautetaan siveltimellä) ihoon kostealla sienellä, se pitää öljyisyyden kurissa, mutta antaa samalla luonnollisen lopputuloksen. Kikka toimii loistavasti myös silmänalusille peitevoiteen kiinnitykseen! Ota lopuksi puuteri/poskipunasivellin, jolla putsaat ylimääräiset puuterit pois kasvojen keskiosasta ja samalla voit levittää kasvojen ulkoreunaan ohuen kerroksen puuteria, jos tarvitset sitä meikkipohjan kiinnitykseen. Suihkaise lopuksi halutessasi vielä viimeistelysuihketta kaikkialle kasvoillasi.

Baking

Real Techniques Miracle Compexion Sponge, Laura Mercier translucent irtopuuteri, Real Techniques MultiTask Brush

 

Tarvittavat tuotteet:

  • Miracle Complexion Sponge/Beauty Blender
  • Irtopuuteri
  • Puuteri/poskipunasivellin
  • (Viimeistelysuihke, Urban Decay De-Slick tai All Nighter Setting Spray)

 

Vilja Vuolle
Aiheeseen liittyviä julkaisuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *