Smokey Eye Online

Osallistu livenä pidettävään smokey eye -meikin onlinekoulutukseen vaikka omalta kotisohvaltasi! Pääset seuraamaan, kun Vilja Vuolle tekee upean smokey eye -silmämeikin mallille. Koulutuksen aikana Vilja myös vastailee osallistujien kysymyksiin livenä. Online demo on suunnattu kauneusalan ammattilaisille, mutta voit osallistua vaikka sinulla ei olisi alan koulutusta.

Ostaessasi lipun koulutukseen saat seuraavana arkipäivänä sähköpostitse linkin Facebook-ryhmään, jonka kautta pääset seuraamaan livelähetystä. Online demo järjestetään 26.3.2020 klo 18.00-20.00. Materiaali on katsottavissa myös jälkikäteen. Koulutuksen hinta 25 € + alv. 24% (31 €)

Osta lippu täältä: Smokey Eye -onlinekoulutus

Kouluttajana toimii hää- ja juhlameikkeihin erikoistunut meikkitaiteilija Vilja Vuolle, joka on ollut mm. lontoolaisen häämeikkigurun, Kristina Gasperaksen opissa sekä käynyt Los Angelesissa Cinema Makeup Schoolin kauneusmeikkikoulutuksen. Vilja on myös kirjoittanut syksyllä 2018 ilmestyneen meikkikirjan: Parhaat Piirteesi - Meikkaajan käsikirja. Vuosien kokemuksella Vilja opastaa hää- ja juhlameikkien saloihin kaikkia kiinnostuneita!

Katso myös muut kurssit:

Häämeikkien huippuosaajaksi, Tampere

Juhlameikkien Intensiivikurssi, Tampere