Palvelut

Koin olevani täydellisen kaunis morsian meikin nostaessa esiin parhaat puoleni. Vilja huomioi ja ymmärsi toiveeni siitä, millaisen meikin halusin, ja hänen tekemänään meikki myös kesti yli puolen vuorokauden naurut, itkut, halaukset ja bailaamisen. Voin suositella Viljaa meikkaajaksi täydestä sydämestäni! - Johanna

Häämeikki

Häämeikki saa sinut tuntemaan olosi upeaksi tärkeänä päivänäsi. Häämeikki korostaa parhaita puoliasi, saa sinut hehkumaan kuvissa ja pysyy koko päivän aamusta yön pikkutunneille. Lue suosittelut -sivulta kokemuksia häämeikeistä.

Juhlameikki

Juhlameikki viimeistelee juhlalookisi. Näytä upealta juhlassa kuin juhlassa. Meikki korostaa parhaita puoliasi ja pysyy kauniina pitkään!

Kuvausmeikki

Meikit erilaisiin valokuvauksiin tai videokuvauksiin. Kysy tarjousta!

Meikkikurssi

Meikkikurssi räätälöitynä juuri sinulle. Jos haluat opetella meikkaamaan itseäsi paremmin, ota yhteyttä vilja@ripsibar.fi niin räätälöimme kurssin juuri sinulle. Henkilökohtaiset meikkikurssit alkaen 115 e.

 

Häämeikki, 2022 alk. 185 € Sisältää koemeikin ja mahdolliset ripsitupsut.
Juhlameikki alk. 65 € Sisältää mahdolliset ripsitupsut.
Meikkiopastus alk. 115 € 2 tunnin meikkiopastus RipsiBarilla
Kuvausmeikki alk. 65 € Meikki kuvauksiin.

Lisätietoja häämeikistä

Häämeikkien varaukset etukäteen tulee tapahtua sähköpostitse vilja(at)ripsibar.fi tai yhteydenottolomakkeella. Häämeikit voidaan toteuttaa RipsiBarilla tai asiakkaan toivomassa paikassa. Jos meikki toteutetaan muualla, kuin Tampereella RipsiBarilla, tulee häämeikin summan lisäksi myös siirtymälisä 30 €, sekä mahdolliset matkakulut. Matkakulut muodostuvat keskusta-alueen ulkopuolelle lähtiessä 0,4€/km.