Palvelut

Koin olevani täydellisen kaunis morsian meikin nostaessa esiin parhaat puoleni. Vilja huomioi ja ymmärsi toiveeni siitä, millaisen meikin halusin, ja hänen tekemänään meikki myös kesti yli puolen vuorokauden naurut, itkut, halaukset ja bailaamisen. Voin suositella Viljaa meikkaajaksi täydestä sydämestäni! - Johanna

Häämeikki

Häämeikki saa sinut tuntemaan olosi upeaksi tärkeänä päivänäsi. Häämeikki korostaa parhaita puoliasi, saa sinut hehkumaan kuvissa ja pysyy koko päivän aamusta yön pikkutunneille. Lue suosittelut -sivulta kokemuksia häämeikeistä.

Juhlameikki

Juhlameikki viimeistelee juhlalookisi. Näytä upealta juhlassa kuin juhlassa. Meikki korostaa parhaita puoliasi ja pysyy kauniina pitkään!

Hääseurueet

Jos etsinnässä on meikit koko hääseurueelle, kysy tarjousta! Voimme tulla paikanpäälle tekemään meikkejä tai seurue voi viettää hääaamua myös RipsiBarin tiloissa. RipsiBarin löydät Tampereen ja Jyväskylän keskustasta.

Kuvausmeikki

Meikit erilaisiin valokuvauksiin tai videokuvauksiin. Kysy tarjousta!

Häämeikki -workshopit

Aiotko meikata itsesi hääpäivänäsi? Workshopissa harjoitellaan häämeikin tekoa ammattilaisen opastuksella. Autan meikkilookin luomisessa, teknisissä vaikeuksissa, tuotevalinnoissa sekä annan parhaat vinkkini pysyvän meikin tekemiseen. 

Meikkikurssi

Meikkikurssi räätälöitynä juuri sinulle. Jos haluat opetella meikkaamaan itseäsi paremmin, ota yhteyttä vilja@ripsibar.fi niin räätälöimme kurssin juuri sinulle. Henkilökohtaiset meikkikurssit alkaen 115 e. 

Meikkikurssi ammattilaisille

Jos haaveilet meikkaajan ammatista, tämä kurssi on sinulle.  Viiden päivän kurssiin sisältyy opit hää-ja juhlameikeistä, sisältäen tietoa eri ihotyypeistä, silmänmalleista, meikkityyleistä, tuotteista sekä väriteoriasta. Kursseilla harjoitellaan oppeja käytännössä ja koostetaan malleille tehdyistä meikeistä portfolio. Kymmenen päivän kurssilla perehdytään syvemmälle eri meikkityyleihin, korjaaviin meikkeihin ja luodaan laajempaa portfoliota. Ammattimeikkikurssit alkaen 150 e + alv/kurssipäivä. Lue lisää: www.viljavuolle.fi/meikkikurssi

Häämeikki alk. 160 € Sisältää koemeikin ja mahdolliset ripsitupsut.
Juhlameikki alk. 65 € Sisältää mahdolliset ripsitupsut
Hääseurue
Ota yhteyttä Meikkaukset isommille seurueille, ota yhteyttä ja pyydä tarjousta
Kuvaukset Ota yhteyttä Valokuvaukset, videokuvaukset, ota yhteyttä ja pyydä tarjousta