Meikkitiimi

  

Vilja Vuolle, Meikkitaiteilija

Tampere, Jyväskylä, sopimuksen mukaan myös muualla

Vilja on toiminut meikkaajana vuodesta 2012 lähtien ja on erikoistunut hää-ja juhlameikkeihin. Vilja on käynyt Lontoossa häämeikkaaja Kristina Gasperasin opissa ja suorittanut Kim Kardashianin meikkaajan, Mario Dedivanovicin Masterclassin.  Viimeistelty ja luonnollinen lopputulos on Viljan spesialiteetti. Meikki, joka korostaa parhaita puoliasi näyttämättä liioitellulta. Myös tumma smokey eye ja voimakkaat sävyt voivat näyttää luonnollisilta oikein tehtyinä. Vilja kirjoittaa kirjaa meikkaamisesta, joka julkaistaan 2018 elokuussa.

Vilja pitää myös meikkikursseja ihmisille, jotka haluavat oppia meikkaamaan itseään tai pyrkivät ammattilaisiksi. Lisää Viljan ammattilaisten meikkikursseista: Meikkikurssi.  Viljan portfolio löytyy täältä ja upeat ennen-jälkeen kuvat täältä.

Iida-Elina Pekkarinen, Meikkaaja & Kulmastailisti

Jyväskylä

Iida-Elina toimii RipsiBarilla kulmastailistina ja meikkaajana. Hän tekee upeat häämeikit ja juhlameikit jokaiseen tilaisuuteen.

“Heipsan! Olen Iida ja opiskelin kosmetologiksi vuosina 2010-2012 Jyväskylän Ammattiopistossa. Vuonna 2016 kävin koulutuksen kulmakarvojen 3D-kestopigmentointiin ja tajusin sen myötä hurahtaneeni kulmakarvoihin totaalisesti.

Kosmetologiopinnoissa meille opettiin meikkausta, mutta parhaat meikkivinkit olen saanut taitavalta kollegaltani Viljalta. Olemme tehneet Viljan kanssa paljon meikkikeikkoja yhdessä muotinäytöksissä, kuvauksissa ja häähumussa. Lisäksi olemme toimimme Real Techniques-meikkisiveltimien jakelijana, joten meikkisiveltimistä löytyy tietämystä roppakaupalla.”