Meikkitiimi

  

Vilja Vuolle, Meikkitaiteilija

Tampere, Jyväskylä, sopimuksen mukaan myös muualla

Vilja on toiminut meikkaajana vuodesta 2012 lähtien ja on erikoistunut hää-ja juhlameikkeihin. Vilja on käynyt Lontoossa häämeikkaaja Kristina Gasperasin opissa ja suorittanut Kim Kardashianin meikkaajan, Mario Dedivanovicin Masterclassin, sekä käynyt Los Angelesissa kouluttautumassa Cinema Makeup School -koulussa Advanced Beauty Theory -kurssilla.   Viimeistelty ja luonnollinen lopputulos on Viljan spesialiteetti. Meikki, joka korostaa parhaita puoliasi näyttämättä liioitellulta. Myös tumma smokey eye ja voimakkaat sävyt voivat näyttää luonnollisilta oikein tehtyinä.

Syyskussa 2018 Vilja julkaisi meikkikirjan. Parhaat Piirteesi – Meikkaajan käsikirja, on ostettavissa kirjakaupoista ympäri Suomen. Tutustu kirjaan täällä: Parhaat Piirteesi – Meikkaajan käsikirja.

Vilja pitää myös meikkikursseja ihmisille, jotka haluavat oppia meikkaamaan itseään tai pyrkivät ammattilaisiksi. Lisää Viljan ammattilaisten meikkikursseista: Meikkikurssi.  Viljan portfolio löytyy täältä ja upeat ennen-jälkeen kuvat täältä.

Iida-Elina Pekkarinen, Meikkaaja & Kulmastailisti

Jyväskylä

Iida-Elina toimii RipsiBarilla kulmastailistina ja meikkaajana. Hän tekee upeat häämeikit ja juhlameikit jokaiseen tilaisuuteen.

“Heipsan! Olen Iida ja valmistuin kosmetologiksi vuonna 2012. Sen jälkeen olen kouluttautunut microblading-kulmakarvojen saralla ja Viljan opastuksella kehittänyt osaamistani meikkaamisessa. Olemme tehneet paljon meikkikeikkoja yhdessä muotinäytöksissä, kuvauksissa ja häähumussa. Vuonna 2018 olimme Viljan kanssa Barcelonassa Kristina Gasperasin Bridal Beauty Bootcampilla syventymässä häämeikkauksen saloihin.”