Yksityiskurssit

Hää- ja juhlameikit tutuksi ammattilaisen opissa

Jos haaveilet meikkaajan ammatista, haluat päivittää meikkiosaamistasi tai lisätä hoitolan/kampaamon valikoimaan hää- ja juhlameikit, tämä kurssi on juuri sinulle. Vilja Vuolteen meikkikurssilta saat teoriaa ja käytännön oppia meikkaamisesta, materiaalia portfolioon sekä vinkkejä siihen, miten markkinoida palveluitasi ja rakentaa näyttävä portfolio. Kursseja järjestetään yksityisopetuksena Tampereen tai Jyväskylän RipsiBarien tiloissa.

Viljan meikkikirja "Parhaat piirteesi - Meikkaajan Käsikirja" ilmestyi 8.9.2018.


Viljan kurssihistoriaa:

 • Kristina Gasperas Wedding Makeup course (https://www.kristinagasperasacademy.com/)
 • Advanced Beauty Theory, Cinema Makeup School, L.A.
 • Masterclass by Mario Dedivanovic
 • Barcelona Bridal Beauty Boot Camp by Viktorija Vaisvilate & Kristina Gasperas

Hää- ja juhlameikit tutuksi ammattilaisen opissa

Kursseilla opit mm.

 • Kasvojen muodot
 • Eri ihotyypit ja niille sopivat tuotteet
 • Ongelmaihon meikkaaminen
 • Silmänmallit ja jokaiseen malliin sopivat meikkityylit
 • Meikkityylit
 • Väriteoria
 • Pysyvän meikin salat
 • Miten luoda portfolio
 • Miten toimia asiakkaiden kanssa (varaus, koemeikit yms.)
 • Miten luoda viimeistelty lopputulos ja saada asiakas tuntemaan olonsa kauniiksi

 • Mallit järjestetään kurssin puolesta, mutta koulutettava saa pyytää myös omia malleja. Mallien aikataulut järjestetään viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.
 • Kurssi voidaan räätälöidä myös sinun toiveidesi mukaan!
 • Kurssilla pääset hiomaan taitojasi juuri niillä osa-alueilla millä kaipaat apua!
 • Ammattimeikkikurssit alkaen 150 e + alv/hlö/kurssipäivä. Ota yhteyttä sähköpostitse vilja(@)ripsibar.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Alla kuvia oppilaiden toteuttamista muodonmuutoksista!

"Törmäsin Viljaan ihan sattumalta, kun etsin yksityistä meikkiopetusta ammattilaisille. Ihastuin Viljan tyyliin, sillä se on juuri sellainen, joka miellyttää omaa esteettistä silmääni ja jonka halusin oppia hallitsemaan. Niinpä otin Viljaan yhteyttä sähköpostilla ja muutamaa päivää myöhemmin olimmekin jo sopineet meikkikurssin tämän vuoden alkuun. Vilja on opettajana todella tarkka, eikä päästä oppilastaan liian helpolla. Mielestäni tämä on mahtava asia, sillä silloin hommat tulee tehtyä kunnolla ja asiat oppii parhaiten. Vilja antoi paljon hyviä vinkkejä meikin tekoon ja opasti myös siinä, miten mahdolliset mokat korjataan. Se on erittäin tärkeää meikkaajan työssä, sillä mokia sattu kaikille ja ne pitää vain osata korjata! Kursilla käytiin läpi myös meikkauksen perusteita, kuten erilaisia silmänmuotoja sekä väriteoriaa. Vilja opasti miten hän itse valitsee sopivimmat ja imartelevimmat sävyt asiakkailleen. Kurssipäivinä meikkasin kaksi mallia päivässä ja Vilja kuvasi jokaisen meikin ja otti malleista ennen- ja jälkeen kuvat, jotka sain omaan portfoliooni. Kuvaan myös itse tekemäni meikit ja Vilja antoi paljon hyviä vinkkejä potrettikuvaukseen liittyen. Olen todella iloinen että löysin Viljan ja koen saaneeni jo viiden päivän kurssilla paljon enemmän rohkeutta ja uskallusta omaan meikkaamiseeni. Aijonkin palata vielä viideksi päiväksi Viljan oppiin ensi kesän alussa, jolloin syvennymme vielä tarkemmin erilaisiin meikkityyleihin ja hiomme jo opittuja taitoja. En malttaisi odottaa! " -Caroline M.

Viiden päivän hää- ja juhlameikkikurssi

Ensimmäisenä kurssipäivänä käydään läpi taustaasi, toiveitasi kurssin suhteen ja pohditaan mitä haluat kurssin avulla saavuttaa. Tämän lisäksi paneudumme meikkaamisen teoriaan ja käymme läpi asioita, mistä hyvä meikki koostuu. Ensimmäisenä päivänä teemme myös yhdelle mallille kevyen päivämeikin. Seuraavina päivinä meikkaamme kaksi juhlameikkiä per päivä. Mallit ovat eri ikäisiä ja näköisiä ja käymme läpi tarkempaa meikin teoriaa aina mallin mukaan. Simuloimme välillä tilanteita, joissa toteutamme mallin eli "asiakkaan" juhlameikkitoiveita ja toteutamme mallin unelmien meikin. Jokaisesta mallista otetaan laadukkaat ennen/jälkeen kuvat, joiden avulla luodaan meikkiportfoliota. Kurssin aikana käymme läpi myös meikkisetin kokoamista ja meikkien hygienisesta käsittelystä. Kurssin hinta 930 e sis. alv. 24%. /hlö.

Kymmenen päivän hää- ja juhlameikkikurssi

Kymmenen päivän kurssilla käydään samat asiat, kuin viiden päivän kurssilla, mutta lisäksi perehdytään syvemmälle eri meikkityyleihin, korjaaviin meikkeihin ja luodaan laajempaa portfoliota. Tutustumme tarkemmin myös meikkien kuvaamiseen ja meikkipalvelun markkinoimiseen. Kymmenen päivän kurssin voi jakaa myös kahteen eri osaan, jotta pääset harjoittelemaan taitojasi pidemmällä aikavälillä. Jos aiempaa kokemusta asiakkaiden meikkaamisesta on vähän, pidemmällä kurssilla pääset hyvin kiinni meikkaamisen saloihin ja luot itsellesi korvaamatonta ammattitaitoa.  Kurssin hinta 1860 e sis. alv. 24%. /hlö.