Meikkikurssi

meikkikurssi, vilja vuolle

Meikkikurssi

Jos haaveilet meikkaajan ammatista, haluat päivittää meikkiosaamistasi tai lisätä hoitolan/kampaamon valikoimaan juhlameikit, tämä kurssi on juuri sinulle. Vilja Vuolteen meikkikurssilta saat teoriaa ja käytännön oppia meikkaamisesta, materiaalia portfolioon sekä vinkkejä siihen, miten markkinoida palveluitasi.

Vilja on tehnyt hää-ja juhlameikkejä työkseen jo vuosia ja käynyt opiskelemassa ulkomailla erinäisillä kursseilla. Viljan opissa pääset hiomaan taitojasi juuri niillä osa-alueilla millä kaipaat apua!

Viljan meikkikirja "Parhaat piirteesi - Meikkaajan Käsikirja" ilmestyy syyskuussa 2018.

Hää- ja juhlameikit tutuksi ammattilaisen opissa

Kurssilla opit mm.

-Kasvojen muodot
-Eri ihotyypit ja niille sopivat tuotteet
-Ongelmaihon meikkaaminen
-Silmänmallit ja jokaiseen malliin sopivat meikkityylit
-Meikkityylit
-Väriteoria
-Pysyvän meikin salat
-Miten luoda viimeistelty lopputulos ja saada asiakas tuntemaan olonsa kauniiksi

Viiden päivän kurssiin sisältyy opit hää-ja juhlameikeistä. Kursseilla harjoitellaan oppeja käytännössä ja koostetaan malleille tehdyistä meikeistä portfolio.

Kymmenen päivän kurssilla perehdytään syvemmälle eri meikkityyleihin, korjaaviin meikkeihin ja luodaan laajempaa portfoliota.

Ammattimeikkikurssit alkaen 150 e + alv/kurssipäivä. Ota yhteyttä sähköpostitse vilja(@)ripsibar.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Alla kuvia oppilaiden toteuttamista muodonmuutoksista!

"Törmäsin Viljaan ihan sattumalta, kun etsin yksityistä meikkiopetusta ammattilaisille. Ihastuin Viljan tyyliin, sillä se on juuri sellainen, joka miellyttää omaa esteettistä silmääni ja jonka halusin oppia hallitsemaan. Niinpä otin Viljaan yhteyttä sähköpostilla ja muutamaa päivää myöhemmin olimmekin jo sopineet meikkikurssin tämän vuoden alkuun. Vilja on opettajana todella tarkka, eikä päästä oppilastaan liian helpolla. Mielestäni tämä on mahtava asia, sillä silloin hommat tulee tehtyä kunnolla ja asiat oppii parhaiten. Vilja antoi paljon hyviä vinkkejä meikin tekoon ja opasti myös siinä, miten mahdolliset mokat korjataan. Se on erittäin tärkeää meikkaajan työssä, sillä mokia sattu kaikille ja ne pitää vain osata korjata! Kursilla käytiin läpi myös meikkauksen perusteita, kuten erilaisia silmänmuotoja sekä väriteoriaa. Vilja opasti miten hän itse valitsee sopivimmat ja imartelevimmat sävyt asiakkailleen. Kurssipäivinä meikkasin kaksi mallia päivässä ja Vilja kuvasi jokaisen meikin ja otti malleista ennen- ja jälkeen kuvat, jotka sain omaan portfoliooni. Kuvaan myös itse tekemäni meikit ja Vilja antoi paljon hyviä vinkkejä potrettikuvaukseen liittyen. Olen todella iloinen että löysin Viljan ja koen saaneeni jo viiden päivän kurssilla paljon enemmän rohkeutta ja uskallusta omaan meikkaamiseeni. Aijonkin palata vielä viideksi päiväksi Viljan oppiin ensi kesän alussa, jolloin syvennymme vielä tarkemmin erilaisiin meikkityyleihin ja hiomme jo opittuja taitoja. En malttaisi odottaa! " -Caroline M.