Kurssit

HÄÄMEIKKIEN HUIPPUOSAAJAKSI

Häämeikkien Huippuosaajaksi -kurssilla opit tekemään upeita hää- ja juhlameikkejä. Ensimmäinen päivä koostuu teoriasta ja häämeikkidemosta. Toisena päivänä pääset treenaamaan kahden eri mallin kanssa Viljan opastuksella. Lue Lisää!

 

HÄÄMEIKKIEN HUIPPUOSAAJAKSI ONLINE

Häämeikkien Huippuosaajaksi -kurssi nyt myös online-versiona! Opiskele omalla kotisohvalla ja palaa aina kertaamaan halutessasi ilman aikarajoituksia. Lue lisää ja osta kurssi Viljan verkkokurssialustalta: https://fabulousfinland.fi/courses/haameikkien-huippuosaajaksi/

 

JUHLAMEIKKIEN INTENSIIVIKURSSI

Juhlameikkien intensiivikurssi on suunniteltu kauneusalan ammattilaisille tai meikkaajan ammatista kiinnostuneille. Intensiivikurssin aikana pääset tekemään kolme erilaista juhlameikkiä ja opit käsittelemään erilaisia ihotyyppejä sekä eri ikäisiä meikattavia. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä treenaamaan laajasti erilaisia meikkejä ennen kesän juhlakautta!  Lue lisää.

YKSITYISKOULUTUSTA VILJAN OPISSA

Vilja pitää yksityiskursseja sopimuksen mukaan Tampereella tai Jyväskylässä. Yksityiskurssilla opit kädestä pitäen kaikki parhaat meikkitekniikat ja opit käsittelemään erilaisia ihotyyppeja ja kasvonpiirteitä. Voit valita joko oman räätälöidyn kurssipaketin tai valmiit paketit:

  • Viiden päivän kurssi
  • Kymmenen päivän kurssi

 

KAUNEUSMEIKKIEN KICKSTART

Uudenlainen neljän päivän intensiivikurssi kauneusmeikeistä kiinnostuneille! Opi tekemään upeita hää-ja juhlameikkejä Viljan opastuksella. Ryhmässä maksimissaa kolme oppilasta, joten opetusta saa todella henkilökohtaisella tasolla. Lue lisää.