Kurssit

HÄÄMEIKKIEN HUIPPUOSAAJAKSI: RAKENNA URASI MEIKKAAJANA

Täysin uudistetulla Häämeikkien Huippuosaajaksi -kurssilla syvennytään meikkidemojen ja häämeikin teorian lisäksi erityisesti meikkaajan urapolun rakentamiseen aina meikkipakin kokoamisesta brändäykseen ja asiakashankintaan. Työskentelitpä sitten freelancerina tai esimerkiksi osana tiimiä hoitolassa/studiossa, tämä kurssi antaa paljon eväitä siihen, miten juuri sinä voit erottua häämeikkaajana ja luoda itsellesi itsevarman pohjan meikkiuralle. Lue lisää!

 

YKSITYISKOULUTUSTA VILJAN OPISSA

Vilja pitää yksityiskursseja sopimuksen mukaan Tampereella. Yksityiskurssilla opit kädestä pitäen kaikki parhaat meikkitekniikat ja opit käsittelemään erilaisia ihotyyppeja ja kasvonpiirteitä. Voit valita joko oman räätälöidyn kurssipaketin tai valmiit paketit:

  • Viiden päivän kurssi
  • Kymmenen päivän kurssi

 

MEIKKITAITEILIJA 1.0 -VERKKOVALMENNUS

Jos haluat syventyä meikkaamisen tekniikkaan, kasvojen eri osa-alueisiin ja hioa meikkitaitojasi toden teolla, tämä 10 viikon verkkovalmennus on juuri sinulle! Kurssin teoria-osuuden aikana pääset tutustumaan rauhassa aina kerrallaan yhteen tai kahteen meikin osa-alueeseen ja videomuotoisen koulutuksen lisäksi tekemään tehtäviä kurssin mukana tulevaan Meikkitaiteilijan Workbook -työkirjaan. Kurssin loppupuolella pääset harjoittelemaan meikkejä myös malleille tai omille kasvoillesi! Saat palautetta meikeistä kuvien perusteella. Lue lisää!

 

JUHLAMEIKKIEN INTENSIIVIKURSSI

Juhlameikkien intensiivikurssi on suunniteltu kauneusalan ammattilaisille tai meikkaajan ammatista kiinnostuneille. Intensiivikurssin aikana pääset tekemään kolme erilaista juhlameikkiä ja opit käsittelemään erilaisia ihotyyppejä sekä eri ikäisiä meikattavia. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä treenaamaan laajasti erilaisia meikkejä ennen kesän juhlakautta!  Lue lisää.