Häämeikkien huippuosaajaksi -kurssi

 

 

Opi luomaan heleä meikki, joka korostaa morsiamen parhaita piirteitä!

Miksi minun pitäisi osallistua?

Jos haaveilet meikkaajan ammatista, haluat päivittää meikkiosaamistasi tai lisätä hoitolan/kampaamon valikoimaan häämeikit, tämä kurssi on täydellinen kick-start juuri sinulle.

Kurssi on kaksipäiväinen. Ensimmäinen päivä on demopäivä, jossa Vilja jakaa teoriaa, vastailee meikkikysymyksiin ja tekee demomeikin.

Toinen päivä on omistettu meikkien harjoitteluun. Päivän aikana tehdään kahdelle mallille meikki Viljan opastuksella. Vilja myös kuvaa meikatut mallit, joten saat kurssilta upeita kuvia portfolioosi. Mallit järjestetään kurssin puolesta, mutta koulutettava saa halutessaan pyytää myös omia malleja. Ensimmäinen malli (kurssin toisena päivänä) tarvitaan klo 10:00-13:00 ja toinen klo 14:00-17:00.

 

Mitä opit kurssilta?

 

  • Miten luoda viimeistelty lopputulos ja saada asiakas tuntemaan olonsa kauniiksi
  • Eri ihotyypit ja niille sopivat tuotteet
  • Ongelmaihon meikkaaminen
  • Meikkityylit
  • Väriteoria
  • Pysyvän meikin salat
  • Miten luoda portfolio
  • Miten toimia asiakkaiden kanssa (varaus, koemeikit yms.
Kuka kouluttaa?

Vilja Vuolle on Hää -ja Juhlameikkeihin erikoistunut meikkitaiteilija, joka on ollut mm. lontoolaisen häämeikkigurun, Kristina Gasperaksen opissa sekä käynyt Los Angelesissa Cinema Makeup Schoolin kauneusmeikkikoulutuksen. Vilja on myös kirjoittanut syksyllä 2018 ilmestyneen meikkikirjan: Parhaat Piirteesi - Meikkaajan käsikirja. Vuosien kokemuksella Vilja opastaa hää- ja juhlameikkien saloihin kaikkia kiinnostuneita!

Viljan meikkikurssit ovat olleet erittäin laadukkaita opetukseltaan. Olen tykännyt niin paljon, että olen käynyt jo kolme Viljan järjestämää kurssia ja aina niistä saa jotain uutta irti! Voin lämpimästi suositella. - Janika, Kosmetologiopiskelija

Mitä tarvitsen kurssille?

Ota mukaasi muistiinpanovälineet. Harjoittelupäivää varten voit ottaa mukaasi myös omat siveltimesi ja meikkisi. Jos sellaisia ei löydy, voit käyttää myös kouluttajan tuotteita kurssin aikana.

Vilja Vuolteen häämeikkikurssi oli todella antoisa ja hyvä!  Olen tehnyt meikkejä jo aikasemmin, mutta tämä antoi minulle enemmän itsevarmuutta ja hyviä vinkkejä kestävään häämeikkiin! Suosittelen lämpimästi jos haet uusia juttuja meikkaajana tai olet sitten vasta aloittelija kauneudenhoitoalalla! - Kaisa, Kosmetologi

 

Seuraavat kurssit

Kurssin teoria+demopäivä saatavana myös onlinekurssina:

Häämeikkien Huippuosaajaksi Online

Tapahtumapaikka

Kankurinkatu 2, 33230 Tampere