Meikkitiimi

  

Vilja Vuolle, Meikkitaiteilija

Tampere, Jyväskylä, sopimuksen mukaan myös muualla

Vilja on toiminut meikkaajana vuodesta 2012 lähtien ja on erikoistunut hää-ja juhlameikkeihin. Vilja on käynyt Lontoossa häämeikkaaja Kristina Gasperasin opissa ja suorittanut Kim Kardashianin meikkaajan, Mario Dedivanovicin Masterclassin.  Viimeistelty ja luonnollinen lopputulos on Viljan spesialiteetti. Meikki, joka korostaa parhaita puoliasi näyttämättä liioitellulta. Myös tumma smokey eye ja voimakkaat sävyt voivat näyttää luonnollisilta oikein tehtyinä.

Vilja pitää myös meikkikursseja ihmisille, jotka haluavat oppia meikkaamaan itseään tai pyrkivät ammattilaisiksi. Lisää Viljan meikkikursseista kohdasta palvelut.  Viljan portfolio löytyy täältä ja upeat ennen-jälkeen kuvat täältä.

Iida-Elina Pekkarinen, Meikkaaja & Kulmastailisti

Jyväskylä

Iida-Elina toimii RipsiBarilla kulmastailistina ja meikkaajana. Hän tekee upeat häämeikit ja juhlameikit jokaiseen tilaisuuteen.

”Heipsan! Olen Iida ja opiskelin kosmetologiksi vuosina 2010-2012 Jyväskylän Ammattiopistossa. Vuonna 2016 kävin koulutuksen kulmakarvojen 3D-kestopigmentointiin ja tajusin sen myötä hurahtaneeni kulmakarvoihin totaalisesti.

Kosmetologiopinnoissa meille opettiin meikkausta, mutta parhaat meikkivinkit olen saanut taitavalta kollegaltani Viljalta. Olemme tehneet Viljan kanssa paljon meikkikeikkoja yhdessä muotinäytöksissä, kuvauksissa ja häähumussa. Lisäksi olemme toimimme Real Techniques-meikkisiveltimien jakelijana, joten meikkisiveltimistä löytyy tietämystä roppakaupalla.”

Jenni Peräinen, Meikkaaja-Maskeeraaja & Ripsiteknikko,

Tampere

”Opiskelin meikkaaja-maskeerajaksi vuosina 2014-2015 Koulutus Centerin yksityisessä make-up artist academyssa Tampereella. Kouluttauduin kauneusmeikkauksen lisäksi myös teatterimaskeeraukseen, ripsienpidennyksiin, kulmien ja ripsien värjäykseen, rakennekynsiin, kestopigmentointeihin sekä kampauksiin. Rakastan tehdä eniten meikin osalta näyttäviä silmämeikkejä, sillä ovathan silmät sielun peili. Myös koko meikin viimeistelevän poskipunan sipaisu herättää sisälläni kasvavan perfektionistin henkiin. Tervetuloa mulle meikkiin!”